Stora klädbytardagen 2015

Välkomna årets stora klädbytardag!

Den 18 april organiserar Naturskyddsföreningen en massa klädbytardagar runtom i landet, och så klart även i Östersund. Så titta igenom garderoben, plocka bort dem plagg du inte längre använder och skicka vidare dem till någon annan! Samtidigt kan du välja nya snygga kläder som någon annan har tröttnat på. Win-win för er, men även för miljön!

stora klädbytardagen 2015 östersund

När? Lördag, 18 april 2015
Var? Friskis & Svettis på Frösö Strand (Öneslingan 21)
Inlämning av kläderna: kl 11-12
Tid för klädbyte: kl 13-14.30

Hur funkar det?

* Du tar med dig max fem fina och fräscha plagg (dam-, herr- och barnkläder). Vi tar även emot fina accessoarer och skor i nyskick. Allt lämnas in mellan kl 11 och 12 för att vi ska kunna sortera och hänga upp kläderna.

* För varje plagg får du en biljett som du kan byta mot ett nytt plagg.

* Det är helt gratis.

* Plagg som ingen väljer skänks till lokal flyktingförläggning, du får inte tillbaka kläderna.

Alltså, ta med en kompis och pimpa garderoben! Det finns även lättare fika att köpa.

Förresten vill vi särskilt peppa er killar att vara med! Det brukar vara mycket damkläder och många flitiga kvinnliga klädbytare, men vi vill gärna skapa ett stort utbud av kläder för alla – och en rolig mötesplats för alla!

Du kan även anmäla dig till Facebook-evenemanget för att visa att du kommer, och sprid gärna ordet!