Upptakt inför Miljövänliga veckan

Vill du lära dig mer om produkterna i badrumsskåpet och sprida kunskap till andra? Då är du välkommen på upptakt inför Miljövänliga Veckan!

badrumsskåp
Onsdag 31 augusti 18.00-21.00

Vecka 40 är det Miljövänliga Veckan, Naturskyddsföreningens årliga kampanj med fokus på konsumenten och miljön. Då hjälps vi åt att sprida information och skapa debatt, med målet att allt fler ska välja schampo, deo, tvål mm som är schysst för hälsan och miljön. Vill du vara med?

 

På den regionala upptakten får du lära dig mer om ämnet och diskutera. Vi visar material och kommer tillsammans att planera aktiviteter att göra under Miljövänliga veckan. Vi bjuder på smörgås och kaffe.

Plats: Studiefrämjandets lokaler på Biblioteksgatan 9 i Östersund

Kostnad: Gratis för alla, ta gärna med en vän!

Anmälan: senast 24/8 – mejla namn, telefonnummer, kretstillhörighet och eventuell specialkost till Maria Byström (Handla miljövänligt-nätverket och Kemikalienätverket i Jämtland och Härjedalen): kemikalienatverket.osd@gmail.com

Varmt välkommen!

Här kan du se och ladda ner affischen.